ГЕРБ ще използва първия мандат, за да състави правителство със

...
ГЕРБ ще използва първия мандат, за да състави правителство със
Коментари Харесай

ГЕРБ ще използва първия мандат, за да състави правителство със свой премиер

ГЕРБ ще употребява първия мандат, с цел да сформира държавно управление със собствен министър председател. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов на брифинг след съвещание на партийното управление.

„ Обръщам се към всички партии - избори през август без бюджет, с изоставено служебно държавно управление, е злополука. Всеки виновен политик и който взима заплата за тази работа, не може да остави националното заседание да работи месец и нещо без да създаде нищо. Не може да остави хаоса в страната да продължи и идващите дни и месеци ", сподели Борисов.

Кандидатът за министър председател ще бъде показан на следващия ден в Народното събрание пред всички партийни водачи сподели Борисов.

" Ще предложим неоспорим министър председател. Ще го създадем на следващия ден в националното заседание пред водачите на всички партии. И повярвайте ми - изборът ни е безусловно за точния миг, това което българите чакат. А те чакат да се тури ред в хаоса, да проработят еврофондовете, ПВУ, присъединението ни към Шенген и еврозоната, правосъдната промяна и законите, за които сме поели ангажимент ", сподели Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР