„ГЕРБ се утвърди като дясната партия в България и тепърва

...
„ГЕРБ се утвърди като дясната партия в България и тепърва
Коментари Харесай

Даниел Митов: ГЕРБ тепърва ще бъде фактор в българския политически живот

„ ГЕРБ се утвърди като дясната партия в България и занапред ще бъде фактор в българския политически живот. За да бъде устойчива една партия, тя би трябвало и да бъде и в съпротива, когато се постанова. ГЕРБ е построила сходен потенциал и стои добре и в чужбина ". Това съобщи пред Нова тв Даниел Митов, народен представител от бъдещата парламентарна група на ГЕРБ-СДС.

„ Като победител на изборите, сме длъжни да създадем изпитание и да съставим кабинет. Дължим го на българските гласоподаватели. При всички положения ще създадем опит. За мен водачът на партията, спечелила изборите, би трябвало да е претендент за министър председател ", разяснява Митов.

Партиите би трябвало да могат да отстъпват една на друга избрани позиции, с цел да има баланс в Народното събрание, посочи депутатът.

„ Този парламент е доста комплициран. Иска ми се всички партии да стартираме да си приказваме обикновено. Една страна не се ръководи с викове. Истината е, че в българската парламентарна традиция всякога, когато най-голямата партия, бъде заобикаляна, нещата не завършват добре ", сподели още Митов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР