ГЕРБ-СДС ще подкрепи всички антикорупционни закони, предложени за одобрение от

...
ГЕРБ-СДС ще подкрепи всички антикорупционни закони, предложени за одобрение от
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ-СДС ще подкрепи всички антикорупционни закони

ГЕРБ-СДС ще поддържа всички антикорупционни закони, препоръчани за утвърждение от Политическа партия и Демократична България в Народното събрание.

Това сподели за Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Депутатът разяснява и опцията ГЕРБ да поддържа 16-те точки, които „ Продължаваме Промяната ” показаха като свои цели.

„ Част от тях към този момент са изпълнени. Част от ограниченията са свързани с доста финансови средства. Затова желаеме един по-сериозен и експертен диалог с хора, които схващат от това. Нашите калкулации водят към това, че в случай че бъдат признати техните претенции, това значи над 10 милиарда повече разноски в бюджета. Това не са еднократни разноски, а такива, които се вършат всяка година ”, сподели още депутатът. Според него е доста елементарно да се предлага увеличение на разноските, само че е мъчно да се направи нарастване на приходите. „ За мен диалогът тече по един много необразован метод ”, разяснява Тома Биков.

„ Очаквам да се направи един в действителност сериозен обзор и да се види с какво можем да помогнем ”. Така депутатът от ГЕРБ-СДС разяснява взетото през вчерашния ден от Народното събрание решение да изпратим военна помощ за Украйна. По думите му народните представители нямат оперативните благоприятни условия да създадат обзор и да кажат кои оръжия ще са ни нужни и кои не. „ Това е работа на изпълнителната власт, без значение кой е министър председател и кой е министър на защитата ”, добави Биков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР