ГЕРБ-СДС ще бъде знаеща, можеща и непримирима опозиция със силни

...
ГЕРБ-СДС ще бъде знаеща, можеща и непримирима опозиция със силни
Коментари Харесай

Радев хвали политическия опит на ГЕРБ, те пак го обвиняват в разделение

ГЕРБ-СДС ще бъде знаеща, можеща и непримирима съпротива със мощни и непримирими позиции във връзка с отстояването на демокрацията. Това стана ясно от думите на ръководителят на парланментарната група Десислава Атанасова по време на днешните съвещания при президента

" Ако държавното управление има потребност от помощ и съвет, ще ги получат. Всяка неточност ще бъде осветявана, всяка неточност ще бъде посочена ", сподели още тя.

Тя изрази противоречие с прекомерно позитивната оценка на президента във връзка с служебното държавно управление. 

" Според нас то не съумя да отговори на упованията на хората за няколко рецесии. Не оценяваме оптимистнично това, което следва за България. Предстоят рецесии и е необходим нов вид разговор, обществото ни е прекомерно разграничено. А през тази година държавното управление, както и президентската институция поставиха старания за това разделяне ", съобщи Атанасова.

Тя попита за какво и кой е издал заповед една медия да усъмне с барикадиран от полицията вход, като след искане от страна на Румен Радев посочи, че става дума за. Президентът изясни, че по негова информация става дума за неплащане на налози отдавна.

От своя страна президентът  Румен Радев  каза, че ще бъде сериозен към бъдещата власт по този начин, както е бил сериозен и към ръководството на  Бойко Борисов .
Радев към " Продължаваме промяната ": Дойде краят на едноличната премиерска власт
Времето на едноличната премиерска власт завърши и вярата то да бъде възобновено беше изрично отхвърлено от българските граждан...

" Вие несъмнено сте групировка с добър политически опит. Вярвам, че този опит ще подхожда и на избрана политически мъдрост ", съобщи президента. По думите му последните предварителни избори са посочили, че българите желаят смяна и е неотложно всичко политически партии да се преценява с желанието им.

" Последните две служебни държавни управления, които назначих, стабилизираха страната и потвърдиха, че е допустимо ръководство, което да сплотява хората с разнообразни политически възгледи ", акцентира Румен Радев.

Консултациите за сформиране на държавно управление на президента Румен Радев с представителите на парламентарните групи, които започнаха в 9:00 часа с Политическа партия, не престават с ГЕРБ-СДС.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР