ГЕРБ - СДС продължават да полагат усилия за създаване на

...
ГЕРБ - СДС продължават да полагат усилия за създаване на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Държавата фалира заради ПП, при правителството им дефицитът достигна 7%

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили не престават да поставят старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Манфред Вебер , ръководител на най-голямата партия в Екологичен потенциал - Европейската национална партия, която се организира в границите на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС) в Аугсбург, Германия.

Вебер и Борисов разискаха настоящата политическа конюнктура в България, оповестиха от ГЕРБ.

" България е изправена пред голям брой рецесии и ние ще създадем всичко по силите ни, с цел да я изведем от тях. Държавата ни банкрутира, поради ръководството на " Продължаваме промяната ". Благодарение на тяхното държавно управление дефицитът ни доближава 7% , а идващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 милиарда дълг ", подчерта лидерът на ГЕРБ.
 ГЕРБ не знаят по кое време ще получат мандата, само че към момента са на масата
ГЕРБ не знаят по кое време ще получат мандата, само че към момента са на масата

Според Десислава Атанасова към момента има благоприятни условия за диалози по избрани цели

Той увери, че коалицията ГЕРБ - Съюз на демократичните сили продължава да поставя старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност. По думите му още в първите дни на Народното събрание ПГ на от обединението е предложила ограничения, ориентирани напълно към хората и бизнеса, които биха ни извели от рецесиите.

Председателят на ЕНП поздрави Бойко Борисов за изборния резултат на партията и пожела триумф в виновната задача да бъде формирано устойчиво държавно управление към ГЕРБ-СДС. Той каза още, че партията на Борисов има цялостната поддръжка на цялото семейство на ЕНП в тези старания. Според него резултатите от изборите в България са знак, че жителите чакат политическо водачество.
 Разследват договорите за газови доставки на кабинета
Разследват договорите за газови доставки на кабинета " Петков "

Борислав Сарафов: Кой беше господин Петков?

Манфред Вебер означи, че България има потребност още веднъж да се възползва от европейските средства , които ще са в помощ за бизнеса и жителите в тези несигурни времена. Според него ГЕРБ-СДС са потвърдили, че имат опита и могат да поемат отговорност, с цел да се оправят с провокациите, пред които е изправена страната.

Бойко Борисов посочи, че по време на ръководството му не са спирани европейски средства за България и държавното управление е предписание всичко належащо, с цел да се възползва от всяко евро, което Европейска комисия е отпускала. Той счита, че по време на ръководството на " Продължаваме промяната " не е направено нужното, с цел да може страната ни бързо да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР