ГЕРБ-СДС няма да участва в днешните политически консултации при президента

...
ГЕРБ-СДС няма да участва в днешните политически консултации при президента
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС няма да участва в консултациите при президента

ГЕРБ-СДС няма да взе участие в днешните политически съвещания при президента, заяви в Народното събрание ръководителят на парламентарната група, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Считаме, че към този момент неведнъж беше нарушен разговорът “, съобщи Атанасова, съгласно която към този момент се водят диалози сред другите парламентарни групи за сформиране на кабинет, поради което втората по величина група в Народното събрание не вижда смисъл да взе участие.
 Десислава Атанасова: Поредното дъно доближиха новите варвари в 46-ото Народно заседание Десислава Атанасова: Поредното дъно доближиха новите варвари в 46-ото Народно заседание
„ Това, което се случва в българския парламент е следващото дъно, което доближиха новите варвари в 46-о Народно заседание “. Т...

Заместник-председателят на ГЕРБ съобщи, че президентът Румен Радев тежко разединил българската нация и ние считаме, че не може да бъде легитимиран като обединител. Господин Радев наруши този принцип, раздели българската нация и сега няма по какъв начин да стартира да ни сплотява, акцентира Митов.

Според него президентът би трябвало да заплати цената за това разделяне на идните президентски избори. Радев назначи длъжностен кабинет, който персонално инструктира да вземат участие директно и непосредствено в предизборната акция като се пробват да дискредитират клюки против една единствена обединението – ГЕР/СДС, посочи Митов.

От своя страна съобщи, че за ГЕРБ е чест да нямат нищо общо с това, което случва, да бъдат изолирани и лимитирани от това, което се случва от безусловно другите като цели и идеология политически сили. ГЕРБ ще изпълнят най-съвестно уговорките си към хората, сподели Дончев.

По думите му да събереш политически субекти, които нямат нищо общо между тях, нямат стратегия и няма нищо общо с правилата. Ние ще бъдем горди да бъдем съпротива, сподели още Томислав Дончев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР