ГЕРБ са притеснени от параметрите на бюджета, които представи служебната

...
ГЕРБ са притеснени от параметрите на бюджета, които представи служебната
Коментари Харесай

Борисов критикува ПП/ДБ и бюджета на Радев

ГЕРБ са обезпокоени от параметрите на бюджета, които показа служебната власт. Само от лихвите ще платим толкоз, едвам построим две автомагистрали Хемус и да ремонтираме всички учебни заведения в страната. Това сподели на ексклузивен брифинг Деница Сачева, съпровождана от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашният министър на образованието Красимир Вълчев, Десислава Атанасова и Делян Добрев. Последният показа прогнозите на партията и на водача още отпреди година и половина, че навлизаме в дългова серпантина.

За Красимир Вълчев ни се случва допустимо най-лошото. Освен явният недостиг, по думите му, има и скрити дефицити.

Десислава Атанасова пък е ядосана от последните мнения, идващи от ПП-ДБ, които още веднъж желаят да се разграничат от модела ГЕРБ и уточни, че моделът ГЕРБ носел сигурност и непоклатимост.

Тя посочи и разочарованието си от това, че това се случва след сякаш доброжелателността в диалозите сред първите две партии в 49 Народно събрание.

Все едно още веднъж сме на избори , установи и водачът Бойко Борисов. Той също не скри разочарованието си от ПП-ДБ. Очаквал през днешния ден към този момент да кажат от кого желаят поддръжка. Отговорът " от всички " той пояснява като липса на желание вторите да вършат кабинет.

Борисов нападна президента Румен Радев, припомняйки че в деня, в който президентът излязъл с пестник пред хората, ГЕРБ вкарали страната в Европейския банков съюз и Чакалнята на Еврозоната.

Има още клопки , които не са отразени в бюджета, акцентира водачът на ГЕРБ. Къде са 50 милиарда лв. за автомагистрали, недоумява той и подлага на критика анализите на служебната власт за инфлацията и растежа.
 Бойко Борисов прикани: ПП/ДБ да си кажат
Бойко Борисов прикани: ПП/ДБ да си кажат

Искат ли поддръжка от ГЕРБ или от кого?

Инфлация се бори единствено с вложения , изясни Бойко Борисов. Той настоя партиите да се произнесат по бюджета и предизвести, че в случай че дефицитът остане в този размер - забравяме за Еврозоната.

Цифрите са безпощадно ясни, безапелационен е Бойко Борисов, съгласно който точно поради финансовата непоклатимост на страната партиите би трябвало да се обединят. ГЕРБ се притесняват, че в идващите месеци страната ще колабира.
 Бюджет 2023 година на служебния кабинет: Дефицит 6.4%, нов дълг и без повдигане на налози Обновена
Бюджет 2023 година на служебния кабинет: Дефицит 6.4%, нов дълг и без повдигане на налози

МФ готово да спомага на депутатите за рационални оферти за ограничение на недостига

Не знам какво толкоз Политическа партия -ДБ са се уплашили, сподели още водачът на ГЕРБ. Времето на популизма завърши, разгласи той и настоя за смели партии като още веднъж сложи преди всичко в решаването на тази комплицирана обстановка ПП-ДБ . Да се опитаме да бъдем виновни, има по какъв начин, посочи Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР