ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов. Цветанов обаче положи голям

...
ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов. Цветанов обаче положи голям
Коментари Харесай

Анализатор: ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов

" ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов. Цветанов обаче постави огромен по размер труд. " Това сподели анализаторът от Института за дясна политика Георги Харизанов в изявление за bTV.
" Бойко Борисов е доста комплициран. За него не може да се приказва с общи изречения ", счита икономистът Кольо Парамов.
" Политическата класа направи по този начин, че политическите кавги да бъдат потушени. Борисов продължава с линията, че това леке би трябвало да се отстрани с доста работа. Смятам, че закононарушенията няма да стихнат. " Това съобщи политологът Мария Пиргова.
Той няма никаква опция да почисти името на ГЕРБ. Това може да го направи единствено съдът, добави тя.
" Бойко Борисов не е арбитър, не е прокурор. Аз не желая всички да се оправят за следващ път. Това няма нищо общо с политиката ", добави Харизанов. Той добави, че не мисли, че Цветанов е направил закононарушение, с цел да бъде наказван.
" Нормално е да се чакат рокади в ръководството след сходен резултат. Сега новата обстановка в България, голямата ненавист, приказва, че има доста огромен проблем. Трябва да търсим излаз като страна. Моделът би трябвало да се промени ", безапелационен бе Парамов. " Трябва да има промени, тъй като има съществени проблеми, които би трябвало да се вземат решение ", добави той.
" Икономическият модел би трябвало да се промени. Проблемите в един бранш би трябвало да се вземат решение с промени, а не с пари и задръстване на дупки ", уверен е Харизанов.
" Това не е направено след 2009 година България трябваше да премине най-тежката икономическа рецесия. След това страната трябваше да бъде отвоювана още веднъж, тъй като беше дадена под аренда на Българска социалистическа партия през 2014 година През 2019 година фокусът е приходите и икономическата политика. Надявам се Корнелия Нинова още дълги години да остане ръководител на Българска социалистическа партия ", съобщи Харизанов. " Пожелавам ѝ креативно дългоденствие ".
Конфликтите в Българска социалистическа партия ще се ускоряват, предвижда Пиргова. Тя счита още, че свадите ще продължат. " Българска социалистическа партия по този начин или другояче е най-голямата опозиционна партия и би трябвало да се изправи ".
Междувременно стана ясно, че към 400 членове на СИК в област Враца чакат за предаване на протоколите и не знаят по кое време ще им пристигна редът. До този миг са минали малко над половината от секциите, добави още bTV.
Хората настояват, че работят повече от 24 часа – от отварянето на изборните секции през вчерашния ден до тази заран.
В учебното заведение " Отец Паисий ", където хората се регистрират, напрежението е голямо. Повечето са на ръба на силите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР