ГЕРБ призова новата управляваща коалиция в парламента да започнат работа.

...
ГЕРБ призова новата управляваща коалиция в парламента да започнат работа.
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV: ГЕРБ подпука новите управляващи: Хайде малко да поработим, стига спане! Нужни са мерки за бизнеса

ГЕРБ прикани новата ръководеща коалиция в Народното събрание да стартират работа.

" Предложената стратегия е едно нищо и е за бясно работи, за бясно не спри. Това е изгубена седмица, вместо да се дебатира за ограничения за компенсиране на бизнеса. Стига с тези разбори, изборите свършиха ", сподели Тома Биков от трибуната.

" Хайде малко да почнем да работим, стига спане ", съобщи още той.

Той, че в противоположен случай съкращаването на коледната почивка на депутатите ще бъде безсмислена.

Острият му коментар беше във връзка предложение в Народно събрание да бъде изслушан министърът на вътрешните работи по отношение на изборите.

Десислава Атанасова прочете декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ.

" България е в икономическа и здравна рецесия. Има симтоми за първи проблясъци и на финансова рецесия. Нито една партия няма мандат за взимане на еднолични решения. Като съпротива сме подготвени да водим разговор с болшинството, тъй като и нашите гласоподаватели са български жители. Това би трябвало да бъде осъзнато ", сподели Атанасова.

" Все още няма изясненост за дейностите на държавното управление, не е импортиран бюджетът, няма покачване на минималната работна заплата и пенсия. Има първи проблясъци на авантюризъм - четири моста над Дунав. Нужни са политически дейности, които не всеки път носят дивиденти. Кризите могат да бъдат задълбочени, само че ние, като съпротива, сме подготвени за търсене решения на рецесиите. Против сме самоцелни опити за борба на обществото. Време е държавното управление да показа управническата си стратегия и да потърси консенсус, с цел да я реализира. Правителството е пред управнически поровал и политическа дезориентация, типична за предизборна компания. Вие сте ръководещи и носите отговорност за всичко, което се случва в публично политическия живот на страната ", продължи тя Атанасова.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР