ГЕРБ подкрепя действията на кабинета спрямо руските дипломати, каза на

...
ГЕРБ подкрепя действията на кабинета спрямо руските дипломати, каза на
Коментари Харесай

ГЕРБ подкрепя действията на кабинета спрямо руските дипломати


ГЕРБ поддържа дейностите на кабинета по отношение на съветските дипломати, сподели на брифинг водачът на партията Бойко Борисов.

" Докато не свърши тази война всички дейности на държавното управление, свързани с агресора Русия, ще бъдат подкрепяни ", съобщи той.



От ГЕРБ са на мнение, че има прекалено наличие освен на съветски дипломати, само че и на обслужващ личен състав. Борисов обаче е на мнение, че това е трябвало да се случи по различен метод.

„ Външният министър и министър председателят да слязат при вас, да го разгласят като решение на база отчет на службите, в случай че има такива. И в случай че няма, да поемат политическа отговорност. Да срещнат президента, да дойдат в Народното събрание и ние щяхме да ги посрещнем на крайници с овации “, сподели Борисов.

Той съобщи, че българското държавно управление не би трябвало да прави никаква крачка обратно и има цялостната поддръжка на ГЕРБ, тъй като " това би значело капитулация ".

" Би значело отвод от суверенитет, а ние не би трябвало да го вършим. Войната в Украйна би трябвало да спре и до тогава, въпреки и с безусловно аматьорски дейности, държавното управление би трябвало да бъде подкрепено ", безапелационен бе някогашният министър председател.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР