ГЕРБ пита управляващото мнозинство защо искането им за създаване на

...
ГЕРБ пита управляващото мнозинство защо искането им за създаване на
Коментари Харесай

ГЕРБ пита коалицията за петрола и защо продава на народа билети за театър“

ГЕРБ пита ръководещото болшинство за какво настояването им за основаване на Временна комисия в Народното събрание за цената на горивата не влиза в дневния ред на Народното събрание. От парламентарната група считат, че " ръководещото болшинство продава на народа билети за спектакъл ".

" Партиите тази седмица се вълнуваха от пазара на депутати, жителите се вълнуват от пазара на горивата ", сподели на трибунка депутатът Делян Добрев. Той напомни, че ПГ на ГЕРБ е предложила основаването на Временна комисия, само че " тя не попада в дневния ред и има интерес да не се разбере какво става ". Той имал информация, че 4 пъти.

Той сподели цените на петрола на международните тържища в таблици, цитирайки " Блумбърг " и " Икономист ", обяснявайки, че петролът вид Урал, който се купува в нашата страна, не е поскъпнал, а даже цената му е намаляла.
 Без проблем още от 1 юли плащаме по-евтин бензин, твърди Нинова
Без проблем още от 1 юли плащаме по-евтин бензин, твърди Нинова

Вицепремиерът към този момент не твърди, че цената на хляба ще падне, като няма Данък добавена стойност

" Ако няма нарастване на цената на петрола, за какво за последните 6 месеца бензинът и дизелът скочиха с 1 лева, за какво купуваме на ниска цена съветски нефт, за което се бори Асен Василев , а плащаме безценен американски Бренд ", попита риторично Добрев.

" Някой дере и ги прибира в личния си джоб или офшорки - по 1 лева на всеки литър. Някой прибира 10 млн. лева Управляващото болшинство ни занимава с всичко друго, само че не и с това за какво обедняваме ", установи той.

Томислав Дончев също сериозно посочи - " петролът не провокира неспокойствие, а промяната на политическата принадлежност на един национален представител провокира бурни страсти в залата ".

В негов жанр той даде образец кой е най-сигурният метод да обереш на някой къщата - " да му дадеш безвъзмездни билети за спектакъл или кино ".

По думите му " народът следи дали ще има нови политически мигранти и депутати, които да спасят кабинета ", а всичко се заплаща по-скъпо ".

Дончев е безапелационен че държавното управление сега има единствено една тематика: личното си оцеляване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР