ГЕРБ обвини кмета на София Васил Терзиев и ПП-ДБ-СС в

...
ГЕРБ обвини кмета на София Васил Терзиев и ПП-ДБ-СС в
Коментари Харесай

ГЕРБ за боклука в София: Умишлено изфабрикуван скандал от новите управляващи

ГЕРБ упрекна кмета на София Васил Терзиев и ПП-ДБ-СС в съзнателно изфабрикуване на скандал около събирането и преработката на боклуци в столицата.

По-рано през днешния ден от Столичната община разгласиха прессъобщение на уеб страницата си, в което се споделя, че Столичният цех за преправка на боклуци работи доста под потенциала си и създава два пъти по-малко RDF (гориво от твърди битови отпадъци), до момента в който непреработеният отпадък се натрупа в хранилище, което се запълва доста бързо. Поради това общината предвижда рецесия с боклука в София до 2-3 години.

В позиция до медиите от ГЕРБ отвръщат, че това е " под паника опит за замаскиране на свадите, съпътстващи новото ръководство на столицата от ден първи ", а задачата е " производство на изкуствени кавги за прилепяне на политическите съперници ".

" Минаха повече от 60 дни, откогато Васил Терзиев и обединението от партии завоюваха изборите в София. В този интервал се оправиха сполучливо само с това да убедят всички в своята политическа отпадналост. И тъй като не са способни да разрешат управническата рецесия, която сами сътвориха в СОС, употребяват всяка опция да манипулират публичното мнение, прибягвайки към целеустремено всяване на боязън и основаване на изкуствени рецесии ", пишат от ГЕРБ.

Групата на ГЕРБ-СДС в Столична община приканва кмета на София и екипа му да вземат съответни ограничения за справяне както с управническата рецесия в столицата, по този начин и за разчистване на кварталите от счупени клони и преливащи контейнери.

Припомняме, че към този момент втори месец Столичният общински съвет не може да стартира работа всъщност, защото .

" Докато ръководещите София не покажат, че могат да пазят ползите на жителите на столицата, ще имат гневна съпротива в наше лице ", приключват позицията си ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР