ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента. Проблемът е,

...
ГЕРБ няма никакво желание да управлява в момента. Проблемът е,
Коментари Харесай

Тома Биков: Въпросът с РСМ няма да се разреши докато премиер е Кирил Петков

„ ГЕРБ няма никакво предпочитание да ръководи сега. Проблемът е, че нищо не се случва. По време на нашето ръководство имаше големи проблеми с това на кой министър законопроектът да мине по-бързо и предпочитано - това беше огромния спорт. А сега съществени закони, като се изключи бюджета, който ще актуализираме след месец, не сме приемали``, съобщи пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Според него войната в Украйна „ не може да служи за опрощение на всичко “.

„ Вчера при срещата със симпатизанти в Кюстендил Бойко Борисов сподели, че в случай че нещо може да се направи, то би трябвало да се направи сега “, напомни Биков.  

По думите му идната актуализация на бюджета е „ неразбираема “.

„ Не е ясно дали Асен Василев има болшинство в Народното събрание, което да го поддържа. Има Такъв Народ и Каримански споделиха, че имат други визии за финансовата политика на страната. Ние нямаме доверие на Асен Василев “, безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.  

Той разяснява и вандалския акт в Битоля, при който беше подпален  Културен център „ Иван Михайлов “ и последвалото голям брой от остри политически реакции.  

„ Въпросът сред България и РСМ е сгрешен от Кирил Петков. Той не схваща дълбочината на този въпрос и  няма да може да го реши. Дори в противен случай - Кирил Петков пречи на РСМ да тръгне към еврочленството и да се оправят връзките сред България и РСМ “, добави той.  

Тома Биков беше безапелационен в коментара си, че „ до момента в който Кирил Петков е министър-председател на България, този въпрос няма да се реши “. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР