ГЕРБ няма да се много недоволни, ако не успеят с

...
ГЕРБ няма да се много недоволни, ако не успеят с
Коментари Харесай

Ще стане ли чудо в парламента? Заради разрушителните нагони отиваме на избори?

ГЕРБ няма да се доста недоволни, в случай че не съумеят с първия мандат да сформират държавно управление, разяснява Андрей Райчев

Трябва да стане знамение, с цел да събере проектокабинетът на проф. Николай Габровски нужните 121 гласа в Народното събрание. Около тази теза се сплотиха социологът Андрей Райчев и общественият антрополог Харалан Александров. И двамата смятат, че следващите избори са безсмислени, само че е съвсем невероятно да бъдат избегнати. 

„ Не е значимо за ГЕРБ да мине този кабинет в Народното събрание. За тази партия бе значимо да сформира държавно управление, което да насочи несъмнено обръщение и те го направиха “, разяснява Райчев в „ Тази заран “ по бТВ.

„ В този кабинет няма нито една значима политическа фигура. Нито един от играчите на ГЕРБ, който да има огромно значение за тях. Уважавани хора са, влиятелно е и в случай че стане знамение, само че не ми се има вяра, от първата политическа мощ ще са доста удовлетворени. Няма да бъдат обаче доста недоволни, в случай че не стане “, добави той.

Социалният антрополог Харалан Александров пък посочи, че проф. Николай Габровски бил ръката на здравия разсъдък, която се подава към буйстващите детайли на терена. „ В този смисъл това лъчение на сдържан оптимизъм, на угриженост и паника, която излъчва достолепната фигура на проф. Габровски е в действителност поръчката на ГЕРБ “, добави той.

„ Аз пък виждам лекар, който приказва с роднините на пациента и споделя „ ще направя всичко допустимо и би трябвало да се надяваме, само че доста добре знаем по какъв начин ще приключи интервенцията “. Тъжната новина обаче няма да им я каже той. Ще изпрати здравната сестра и тя ще направи това “, сподели Райчев. 

„ Тъжната новина е, че здравият разсъдък има доста малко шансове. Трябва знамение да стане. Във време на декаданс, на единствено опустошение, болестта е автоимунно. То не може да бъде изрязано и изхвърлено от тялото на обществото. Има прекалено много разрушителни нагони, които се вихрят. Затова аз съм черноглед и то освен за първия, а и за втория и за третия мандат. Отиваме към избори и ни предстоят тежки времена “, посочи пък Александров. 

Изборите са безсмислени, тъй като не са развръзката, а ще доведат до безусловно същия резултат, разяснява социологът. 

„ Заради изборите за кмет на София есента, които ще са решаващи за „ Демократична България “, всичко се проваля, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР