ГЕРБ няма да даде подкрепа за втори мандат. Това каза

...
ГЕРБ няма да даде подкрепа за втори мандат. Това каза
Коментари Харесай

Ще върнат ли ПП мандата неизпълнен и ще ги подкрепят ли ГЕРБ?

ГЕРБ няма да даде поддръжка за втори мандат. Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков. Той посочи, че повода е, че такава не им е желана от „ Продължаваме Промяната ”.

По думите му няма да се стигне до предложение за държавно управление.

„ Всички тези писма са една пушилка, с цел да могат Политическа партия да върнат най-после мандата несбъднат ”, счита депутатът.

„ Вчера се оформи една нова коалиция, в която ние не участваме явно. Те да си намерят поддръжката от партиите, с които до през вчерашния ден бяха в коалиция ”, прикани Биков от ефира на Нова.

Той уточни, че ГЕРБ възприема „ Продължаваме Промяната ” като собствен главен политически конкурент, а взаимно ръководство сред двете обединения е „ на ръба на невъзможното ”.

„ Можехме да издигнем два партийни кабинета. Правил и сме го, Вдигали сме и Даниел Митов за претендент за министър-председател. Безспорно можем да издигнем незабавно господин Бойко Борисов за министър-председател, дори това щеше да бъде по-стандартният ход. Преценихме, че е добре да дадем опция на тези, които са ни съперници, които не ни харесват, да могат да се заловен за нещо, с цел да има постоянно държавно управление ”, сподели още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Биков акцентира, че няма да поддържат ветото на президента, което наложи върху измененията в Изборния кодекс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР