ГЕРБ не се разпада, колкото и да прорукуват политическите опоненти,

...
ГЕРБ не се разпада, колкото и да прорукуват политическите опоненти,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а стабилност

ГЕРБ не се разпада , колкото и да прорукуват политическите съперници, партията е постоянна , разяснява пред Българска национална телевизия Десислава Атанасова, запитана какво усеща.

За нея да се разясняват институции с грозни и обидни имена подкопава доверието в държавността, а съществуването на митинги през всичките тези години е знак на демокрацията и демократичните процеси .

Според нея няма политическа платформа, зад която биха застанали даже жителите , които са извън.

Едно е да викаш оставка на площада, напълно друго да бъдеш опция, а най-доброят мерител за публично доверие са изборите и вота на суверена. Атанасова изясни, че ГЕРБ не отваря политически чадър над никого .

Тя пожела триумф на Цветан Цветанов и не споделя възгледите му за ГЕРБ и премиера Борисов .
 Цветан Цветанов изключва да има идващ мандат с министър председател Борисов
Цветан Цветанов изключва да има идващ мандат с министър председател Борисов

Той отхвърля да има сделка с ГЕРБ

Според нея за 10 години в ръководство да се натрупат негативи, ГЕРБ е правила значително неточности, само че значимото е, че в точния момент си взима поучения . " Винаги когато е сложено под подозрение или личността на избран политик, или избрана политика, ние преразглеждаме своето решение по отношение на него или водената от него политика ".

Атанасова отхвърли каквато и да е опция за операция на идващите избори , обикновено е те да се организират комбинирано както до момента, посредством машинно и електронно гласоподаване. " Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, за какво в столични региони, завоюваха хора от " Демократична България ", манипулирани ли са тези избори ".

Нормално да се усили и ролята на референдумите , тъй като по този начин се дава опция на хората да вземат участие директно в ръководството на страната .
 Решаваме с референдум въпросите от обсега на Велико народно събрание
Решаваме с референдум въпросите от обсега на Велико народно събрание

Текстовете бяха препоръчани от " Обединени патриоти " и поддържа от ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР