ГЕРБ не приемат предложенито на ДПС да влезнат в коалиция

...
ГЕРБ не приемат предложенито на ДПС да влезнат в коалиция
Коментари Харесай

Волен Сидеров:


ГЕРБ не одобряват предложенито на Движение за права и свободи да влезнат в коалиция с малцинството, от доста години. Въпреки разликите с ръководещите, се стараем да не се въщаме към избран жанр на повдение. Това съобщи водачът на "Атака " Волен Сидеров в предаването "Офанзива " по Канал 3.

"Ако Валери Симеонов върви по нощните заведения да ревизира шума, аз ще отида да ревизира концесия за рандеман на злато, дадена през 90-те години. Искам да ревизира ситуацията с добива, дружно с комисия. Ако би трябвало ще бъде направена и анкетна комисия ", сподели още той.

"Предложение, което не е минало през група, не може да се работи. Валери Симеонов трябваше да беседва с нас. Ако Симеонов реши, че не може да работи с нас, постоянно може да подаде оставка ", добави Сидеров.

"Трябва да се реши в каква настройка ще е държавното управление за изборите, дали Борисов ще желае ние да сме обособена партия, дали обединението ще се скапе. Възможно е на евроизборите да се явим настрана, без да се скапва обединението ", разяснява водачът на "Атака ".

"Подарих на Юнкер една българска ракия, дали действието й не продължава, попита шеговито Волен Сидеров и пожела на Жан- Клод Юнкер бързо излекуване ", приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР