ГЕРБ не е в състояние да повлияе къде ще отиде

...
ГЕРБ не е в състояние да повлияе къде ще отиде
Коментари Харесай

Георг Георгиев: ГЕРБ не е в състояние да повлияе къде ще отиде третият мандат

ГЕРБ не е в положение да повлияе къде ще отиде третият мандат, само че след несъстоятелното показване на декларацията на Политическа партия той остава единственият вид да се реализира някакво единодушие. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев в „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

В декларацията на Политическа партия са отсъствали големи браншове на българския икономически, стопански, политически и обществен живот и това е повода тя да не бъде подкрепена, изясни той. „ Вътре нямаше дума за земеделие, за инфраструктура, за промишленост. Малко повече от половината група не е подписала тази декларация, самият Асен Василев не я е подписал ", означи Георгиев.

За да бъде обсъждана поддръжка за третия мандат и мандатоносителя, би трябвало да има управническа стратегия, платформа, цели, задължения, които да бъдат поставени на масата за диалози, съобщи Георгиев.

По думите му 95% от измененията в антикорупционното законодателство към този момент са предлагани от ГЕРБ.

Относно концепцията за по-засилен надзор върху основния прокурор, Георгиев сподели: „ Тогава, когато те дадат някакви състоятелни и пълноценни оферти, могат да са сигурни, че ГЕРБ ще подходи извънредно експертно и отговорно към това ", съобщи той.

По думите му „ Продължаваме промяната " би трябвало да бъдат „ държани на доста пай мотив, тъй като са способни на изключителни бели, когато се допрян до власт ".

„ Имаме решение на равнище конгрес да не управляваме дружно с Българска социалистическа партия, а и несъгласията ни със социалистите са антагонистични ", уточни още депутатът.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР