ГЕРБ и “Продължаваме Промяната виждат в това добър знак към

...
ГЕРБ и “Продължаваме Промяната виждат в това добър знак към
Коментари Харесай

Какво мислят партиите за евентуалната визита на Зеленски у нас?

ГЕРБ и “Продължаваме Промяната ” виждат в това добър знак към демократичната общественост. “Демократична България ” към момента отхвърлят да разясняват, тъй като още нищо не се е случило. Българска социалистическа партия пък гледат леко изкривено и са подготвени да показват партийните позиции на алените пред Зеленски. “Възраждане ” не разясняват и омаловажават протичащото се. Има Такъв Народ наподобяват безразлични. 

 

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че аудиенция на Зеленски би била опция за препотвърждаване на евроатлантическите задания и цели.

 

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков смята, че визитата ще бъде “признание, че България е значим сътрудник в Европейски Съюз и НАТО ”. 

 

Оценката на Христо Иванов бе по-пестелива - по думите му това не е нещо, което могат да разясняват на този стадий. 

 

Сходна е реакцията и на Движение за права и свободи. 

 

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че, в случай че Зеленски пристигна в Народното събрание, алените ще заявят безапелационната си позиция срещу изпращането на военна помощ за Украйна, както и острото им опълчване на декларацията за поддръжка на участието на Киев в НАТО. 

 

“След като са го поканили, дано заповяда ”, сбит бе Станислав Балабанов от “Има подобен народ ”.

 

Проруската националистическа партия " Възраждане " отхвърли да разяснява тематиката. Костадин Костадинов уточни в профила си във Фейсбук, че Зеленски не е добре пристигнал в България. В профила на партията в това време се появи колаж с лика на Зеленски, а в текста към обявата от “Възраждане ” показват, че “хората с хрема би трябвало да си стоят у дома ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР