ГЕРБ губят изборите в София и в други големи български

...
ГЕРБ губят изборите в София и в други големи български
Коментари Харесай

ПП-ДБ обвини ГЕРБ И ДПС, че са измислили фалшивата новина за манипулирането на машинния вот

ГЕРБ губят изборите в София и в други огромни български общини и дружно с Движение за права и свободи измислиха тази подправена вест с операциите за машините на гласоподаване. Това съобщи съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов във връзка отчета на ДАНС, импортиран в Народното събрание, който провокира скандал в Народното събрание. Според документа, зам.-министърът на електронното ръководство на кабинета " Денков " - Михаил Стойнов е  свалил кодовете на машините за гласоподаване и ги е записал с телефона си и по-късно на флашки.  е изопачен, настояват от парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, " Възраждане ", Движение за права и свободи и Има Такъв Народ.  

Атанасов напомни, че по закон изборите се провеждат от ЦИК. " Нека ЦИК да взема решение дали да има или да няма машинно гласоподаване, ние не се тормозим от техните решения. Искам да кажа и на гласоподавателите - не се поддавайте на тази нова " Костинбродска афера ", тъй като единствено високата изборна интензивност ще дефинира кой да ръководи ", добави Атанасов.

Очаквах предизборни циркове, само че това надмина всичките ми упования, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков .  " То не бяха " Лукойл ", несъгласие, 73 стотинки, внезапно включиха кодове, машини. Ние знаем, че те губят изборите в София и знаем, че евентуално ГЕРБ може да са трета политическа мощ в София. Това е нещо доста различно като политическа обстановка и те се чудноват какво да измислят. Изобщо не ни е боязън да излезем на книжен избор. Важно е всички да излезем да гласуваме, с цел да покажем, че вотът на българите е по-силен от всевъзможни операции и е време да си вземем назад градовете ", сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР