ГЕРБ готвят внасяне на мораториум върху тегленето на повече външен

...
ГЕРБ готвят внасяне на мораториум върху тегленето на повече външен
Коментари Харесай

Борисов поръча на ПГ на ГЕРБ: Утре веднага внасяйте мораториум на дълга

ГЕРБ готвят внасяне на мораториум върху тегленето на повече външен дълг. Това стана ясно от съвещанието на новата ПГ на партията, на което участва и водачът Бойко Борисов.

Самият той заръча на депутатите си още на следващия ден да внесат мораториума, а те му отвърнаха, че към този момент са го подготвили.

" Утре, откакто се закълнете, незабавно искайте мораториум на дълга. Който желае да взе участие в това плячкосване, да взе участие ". По света няма да могат да ги намерят къде са с откраднатите пари ", предвижда той по адрес на бъдещата управническа коалиция.

Борисов установи, че има пет центъра на властта, като единият бил на президента Румен Радев.

Лидерът на ГЕРБ разкритикува изнасянето на проектобюджет от служебния кабинет и разяснява гафа на финансовия министър с размера на нарастването на пенсиите.

" В петък има постоянен парламент и се чака постоянно държавно управление.

Излиза и споделя - шокиращо, и съгласно казаното от него минималната пенсия би трябвало към този момент да стигне 490 лева Каква ти е работата на теб да обявяваш за пенсиите какво ще става след 6 месеца? Да кажа ли за какво? Говоря го това, тъй като Румен Радев аз го познавам доста добре. Като види нещо мъчно - Коронавирус, мигрантска рецесия, той гледа да се разграничава, с цел да стои с ореола си на огромен разбирач и на доста честен човек. Нито едното, нито другото е правилно и пътят на копринката го потвърждава. Но толкоз хора взимат пари, рано или късно ще си кажат. Репресията фактически е огромна. Но, в случай че Ананиев си беше разрешил да каже такова нещо на обед, а вечерта министерството му опровергава.да го опровергае, това е нечувано. И през днешния ден той излезе да прави заявление и да замаже ситуацията, а направи още един гаф, като разгласи, че ще вдигнат тавана на дълга до 12 милиарда лева ", разгласи Борисов и прикани членовете на ПГ на ГЕРБ да наложат мораториум на дълга. Близо 4 милиарда изтеглиха ", възмути се водачът на ГЕРБ.

" Тихи, скромни, набожни, деликатни, загрижени ", предложи още Борисов на депутатите си. Той им заръча още да работят за съхраняването на етническата приемливост. " Като ги видите в този момент, че не схващат, не се дръжте пренебрежително. Като попитат, помагайте. Бъдете виновни ", подреди още на групата си водачът на ГЕРБ. Той повтори, че управлението на ПГ си остава

" Отсъствие от Народното събрание - единствено при смъртен случай, бракоразвод, женитба ", беше другото упътване, което насочи Борисов към ПГ на ГЕРБ. " Реших да не отивам, тъй като прочетох, че надали не, съм желал имунитет ", сподели Борисов най-после за какво е отказал да стане народен представител.

Както по-рано стана ясно, Десислава Атанасова ще бъде още веднъж ръководител на депутатската група на ГЕРБ-СДС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР