ГЕРБ били корумпирани. Коя корупция се доказа? Кое се доказа?

...
ГЕРБ били корумпирани. Коя корупция се доказа? Кое се доказа?
Коментари Харесай

Рашидов към Петков: Абе аланкоолу, управлявай държавата

" ГЕРБ били корумпирани. Коя корупция се потвърди? Кое се потвърди? Имах наследници, които завъртяха тази мантра. Служебен министър пристигна, поругавайки монументи на културата, а след това той трябваше да пази паметниците на културата ".

Това сподели някогашния културен министър Вежди Рашидов по време на Националното заседание на ГЕРБ, визирайки наследника си някогашния длъжностен министър Велислав Минеков.

Рашидов описа за първото си влизане в културното министерство. " Видях едни папки, 500 подписа ме чакаха още първия ден. Видях едни милиони, които би трябвало да дам.

Подплаших се. Отидох в Министерския съвет при Борисов. Почнах да му мърморя. Хвана ме той на разположение. Казах, че ме е боязън - доста пари, доста папки, доста отговорности. Той ми сподели: " Виж какво и аз не съм бил министър-председател. Ще се учим в придвижване! ", описа Рашидов.

Той се обърна и към премиера Кирил Петков, като уточни, че от ден първи говорел по медиите повече, в сравнение с публицистите: " Абе аланкоолу, отивай да управляваш страната! Целият народ е в рецесия! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР