ГЕРБ – Варна призова кметът на града Благомир Коцев да

...
ГЕРБ – Варна призова кметът на града Благомир Коцев да
Коментари Харесай

ГЕРБ – Варна искат кметът да покаже всички документи за „Офшорки гейт“ 


ГЕРБ – Варна прикани кметът на града Благомир Коцев да показа обществено всички документи, свързани със абсурда „ Офшорки гейт “. Ето позицията на партията без редакторска интервенция:

„ Гражданите на Варна заслужават да научат цялата истина за бизнес ползите му в Малта и на Маршаловите острови, макар опитите на всякакви „ морално извисени “ медии и публицисти да омаловажат абсурда! В тази връзка, забавен е фактът, че инспекцията на ОИК по сигнал за несъответственост на длъжността му с присъединяване в офшорки в Малта и Маршаловите острови е от 18 януари, само че Коцев реагира едвам откакто се подвигна медиен звук по тематиката. Той отпраши незабавно за чужбина, като заряза даже проектобюджета на Варна, който бе импортиран в Общински съвет от негов заместител. Страх и гузна съвест тресат Промяната и даже дърварският пиар този път не съумява да ги скрие, макар опитите за отклонение на публичното внимание. Нелепо е Благомир Коцев да бъде показан като жертва на зли сили и по едно и също време с това супер воин против корупция и противозаконни практики. Кои тъкмо е преборил не е ясно – противозаконните и спрени разрешителни за градежи ли, блокирането на правосъдните решения за прекъсване на колите в Морската градина към фамилното заведение „ Хоризонт “, унищожаване на противозаконните бараки на Златни пясъци, или противозаконните обекти на „ Хоризонт “, планове за работен общежития от апартаментен вид?! Опитите да се замаже абсурдът продължиха с офанзиви против Общинската изборна комисия, която за Коцев внезапно стана „ орган, използван за политически реваншизъм “, се споделя в позицията.

„ Напомняме, че същият този „ орган “ го прогласи за кмет, а в него има представители на всички партии, в това число и на ПП/ДБ. И най-важното: съгласно оповестените протоколи от съвещанието на ОИК № 38 и 39 решенията за инспекция за присъединяване на Коцев в офшорки на Малта и Маршаловите острови са взети съвсем единомислещо, в това число и с гласовете на представителите на ПП/ДБ. Що се отнася до лъжите, че има „ калинки “ в ОИК, предлагаме на Коцев да огледа екипа си в Община Варна, в който назначенията се вършат на правилото „ роднина- полицай “.

Част от този екип са и районните кметове от ПП/ДБ Цветнен Цветков на „ Одесос “ и Николай Желязков на „ Приморски “, за които също има инспекция за нелегално присъединяване във компании. Още преди локалните избори стана ясно, че компанията „ Туки-Цветков “ на Цветнен Цветков е вдигнала три противозаконни етажа на кооперация без позволение във „ Виница “, които са разпродадени, само че това не попречи на Благомир Коцев да издигне скандалния предприемач за кандидат-кмет. Крайно време е Коцев да се научи да поема управническа и политическа отговорност за дейностите си. Иначе не е мъжко, а и пиарът не постоянно е на разположение. “

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР