Георги Стайков е популярен български актьор. Участва в пиеси в

...
Георги Стайков е популярен български актьор. Участва в пиеси в
Коментари Харесай

Известен актьор предположи от какво е болен Слави Трифонов

Георги Стайков е известен български артист. Участва в пиеси в Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Дебютира в киното с епизодична роля във кино лентата „ Борис I “ през 1985 година

През 1988 година играе бунтаря Ростислав във „ Вчера “, в който изрича станалата паметна имитация „ Страхливо започваме живота си, Иване “.

Преди няколко месеца той направи сензационно разобличаване за здравословното положение на . Стайков показа, че шоуменът страда от множествена склероза, с каквото точно артистът е диагностициран през 2019 година, написа „ Ретро “.

" Ето Слави Трифонов, който не желае да си признае публично, страда от моето заболяване, единствено че в прогресивна форма. Но не застава като мъж да си го признае ", разкрива през май 2021 в изявление Стайков.

За здравословните проблеми на водача на партия „ ИТН “ от години вървят разнообразни клюки. А че има множествена склероза, се заприказва още преди 10 години. В интернет форумите има редица полемики сред пациенти с това заболяване, които също разясняват, че са чували из отделенията, където се лекуват, че Трифонов е един от тях.
 Най-големият проблем – на Слави Трифонов, на Бойко Борисов, на всички Най-големият проблем – на Слави Трифонов, на Бойко Борисов, на всички
Нека си признаем – доста е опияняващо и наелектризиращо да следим и ровим в политическите карамоли. Умираме от кеф всички българи...

Слави не може да се движи без помощта на патерица, а съгласно експерти двигателните проблеми са едни от най-честите признаци за това заболяване.

е автоимунно възпалително невродегенеративно хронично заболяване с неизяснена етиология и евентуална генетична предразположеност. Като основен фактор в развиването ѝ могат да бъдат факторите на околната среда и инфекциозни причинители.

Министерски съвет визира мастната миелинова обвивка на аксоните на човешкия основен и гръбначен мозък. Това предизвиква демиелинизация и образуването на лезии в мозъка, което води до необятен набор от признаци и признаци. Заболяването се развива най-често в ранните години на зрелостта. Множествена склероза и нелечимо заболяване, което се управлява със специфични лечения. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР