Георги Семерджиев не е отгледан от родителите си, а от

...
Георги Семерджиев не е отгледан от родителите си, а от
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Георги Семерджиев не е отгледан от родителите си, а от МВР

Георги Семерджиев не е отгледан от родителите си, а от Министерство на вътрешните работи, това съобщи в студиото на bTV журналистът Слави Ангелов. Той беше безапелационен, че доста повече от 40 служители на реда са помагали на водача, който умъртви две дами при жестока злополука в София. Семерджиев е „ отглеждан ” към 15 години, като за доста от нещата, които са му се разминавали, няма никакви следи.

Той разяснява също, че огромната корупция в Министерство на вътрешните работи е в районните ръководства. Там са чиновниците, които освен пазят автокрадците, а им споделят и какви коли се търсят, разяснява журналистът. Същото е и с опиатите, добави Ангелов.

Корупцията сега се мести към Гранична полиция, сподели още журналистът. Изведнъж всички, които желаеха да са в КАТ, взеха решение, че желаят да са в Гранична полиция, разяснява той.  Слави Ангелов разяснява също, че е доста песимистичен дали някой провинил се служител на реда самичък ще напусне Министерство на вътрешните работи, както прикани служебният министър Демерджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР