Георги Николов трябва да се справи с корупцията при търговете

...
Георги Николов трябва да се справи с корупцията при търговете
Коментари Харесай

Шеф в Лидл оглавява Агенцията по обществени поръчки

Георги Николов би трябвало да се оправи с корупцията при търговете

Дългогодишният управител в хранителната верига "Лидл " Георги Николов е новият изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки (АОП), оповестиха от Министерството на финансите.
 
Вицепремиерът по еврофондовете Асен Василев е назначил Николов на мястото на Миглена Павлова, която освобождава поста по персонални аргументи.
 
Нулева приемливост към корупцията при публичните поръчки и ограничението на ин хаус процедурите, посредством които се заобикаля Законът за публичните поръчки е топ приоритет на новата ръководеща коалиция.
 
"Георги Николов има дълготраен професионален опит на управителни длъжности в бизнес организации. Повече от 15 години в огромна интернационална компания с верига магазини у нас е отговарял за правене на документи и присъединяване в тръжни процедури, при което е придобил забележителен опит в региона на публичните поръчки ", споделиха от МФ.
 
Николов е приключил магистърската си степен по компетентност "Международни стопански връзки " в Университета "Леополд Франценс ", гр. Инсбрук, Австрия. Любител е на моторните спортове. Владее британски, немски и съветски език.
 
Източник: mediapool.bg
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР