Георги Милчев-Годжи прекарва все повече време в родния си град

...
Георги Милчев-Годжи прекарва все повече време в родния си град
Коментари Харесай

Пълна промяна в живота на Годжи

Георги Милчев-Годжи прекарва от ден на ден време в родния си град Враца и все по-малко в столицата. Краят на " Шоуто на Слави " донесе ново начало в живота на китариста и в този момент той избира да остава за дълго във Враца с жена си Надежда и щерка им Цвета, вместо да е в София. Годжи се е трансформирал в същински домошар и се вписва идеално в определението за фамилен мъж. Доскоро музикантът отделяше огромна част от времето си за работа и се прибираше в родния град за уикендите, нерядко поемаше участия и по нощните заведения, където пиеше и се веселеше до дребните часове на нощта, написа " Галерия ".

Появата на щерка му Цвета преди две години и финалът на " Шоуто на Слави " обаче последователно сложиха завършек на бурния му живот. Изминалите месеци след прекъсването на предаването Годжи е прекарал съвсем напълно с жена си и детето им. През лятото тримата почиваха във Варна, а по-късно се отдадоха на селски туризъм с другарска компания в комплекс наоколо до морската ни столица.

Най-щастлива от развоя на събитията е жена му Надежда, на която към този момент не ѝ се постанова да мисли къде е мъжът ѝ. Красавицата, която е с повече от 20 години по-млада от Годжи, е съумяла по този начин да го превъзпита, че напоследък излизанията му по нощните заведения са единствено в нейно наличие. Китаристът към този момент не приема участия по клубовете и заобикаля срещите с напористи последователки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР