Георги Мамалев вече се чувства много по-добре след ишиасната криза,

...
Георги Мамалев вече се чувства много по-добре след ишиасната криза,
Коментари Харесай

Георги Мамалев: Аз наистина няма да чакам повече, заминавам да се церя 

Георги Мамалев към този момент се усеща доста по-добре след ишиасната рецесия, която го вкара в болница неотдавна. Популярният артист показа насладата си от следващата огромна премия в своята сбирка - статуетката " Златната липа " за принос в киноизкуството, която получи преди няколко дни от ръцете на кмета на Стара Загора Маргарита Ралчева.

Мамалев си спомни и някои от най-вълнуващите мигове в своята кариера. По думите му " под прожекторите на шоу и комедийния бизнес " го е избутал " неговият по-възрастен сътрудник Тодор Колев.

Двамата вземат участие в няколко паметни БГ ленти, само че партньорството им в комедията " Господин за един ден " е изпълнено с завършения и на снимачната площадка, и отвън нея.

" Когато отидохме да снимаме в село Кости, се оказа, че магарето е избягало. И ние си казахме: " Щом магарето го няма, няма да снимаме ". С Тодор отидохме на плажа в Царево и там на мен ми се роди концепцията, която споделих незабавно с него. Казвам му: " Тодоре, в Америка всичко оре с мотори. Аз начело карам мотора, ти откъм гърба вървиш с ралото ", описа Георги Мамалев.

Тодор Колев начаса прегърнал хрумката, само че я показал пред режисьора Николай Волев като своя, прецизира Мамалев. Волев я възприел с екстаз и незабавно решил да я употребява във кино лентата.

" Ние мислихме, че ще минем два-три пъти напред-назад и ще го инсталират, само че като отидохме, те сложили камери на всички места, все едно ще снимаме сияние над Драва ", смее се артистът.

За неволя " снимачната площадка " към този момент била изорана и на нея останали остри стърнища. Мамалев натиснал газта на мотора, само че Тодор Колев се наложило да гази необут из стърнищата. Големият комик наранил съществено стъпалата си и вечерта след фотосите се наложило да им направи водна баня и да ги натрие с смазки.

Георги Мамалев споделя, че неговият изобретател за шоубизнеса му бил и малко ядосан, че на него се паднало да натиска ралото из острите стърнища, а Мамалев да се вози на мотора.

Самото каране на мотора също не минало без инциденти. Мамалев си спомня, че се обучавал с тегели по шосето, само че веднъж изпуснал ръководството и машината заорала в някакъв дол.

" Много се уплаших, че няма да мога да изляза. Започнах да крещя за помощ и ме измъкнаха ", призна топкомикът пред " България през днешния ден ".

Той довери още, че към този момент още веднъж е на сцената, само че пие хапчета за болежките си. " Лекарите са безапелационни, че би трябвало да направя лекуване и рехабилитация в клиниката в Павел баня ", споделя Мамалев. На едно зрелище той се срещнал с лекарите от тази клиника - татко и наследник Гечеви. " Те ми споделиха, че няма какво да очаквам, да отивам незабавно, те били експерти по тези болести ", добавя артистът.

" Аз в действителност няма да очаквам повече и от 8 юни отпътувам да се лекувам в Павел баня ", сподели още Георги Мамалев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР