Георги Иванов-Гонзо вече не е старши треньор на Черно море.

...
Георги Иванов-Гонзо вече не е старши треньор на Черно море.
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо напусна "Черно море"

Георги Иванов-Гонзо към този момент не е старши треньор на " Черно море ". 41-годишният експерт е подал оставка незабавно след загубата от " Монтана " в първия кръг за Купата на България.

Днес управлението на варненския клуб заяви посредством формалния си уебсайт, че е приело оставката на Иванов. Двете страни ще разтрогнат контракта си по взаимно единодушие, а дружно със старши треньора си потегля и неговият асистент Ивайло Петров.

" Специалистът пое виновността за загубата от " Монтана " и като цяло за поредицата от слаби резултати на отбора в последните няколко срещи от шампионата ", се споделя в изказването на " Черно море ".

Друг от асистентите в досегашния щаб на Иванов - Емануил Луканов, ще води тима в идния мач с " Етър " от Първа лига. Двубоят против отбора от Велико Търново е в събота от 20.00 часа на стадион " Тича ".

" Черно море " стартира доста мощно сезона и беше отпред в класирането след първите шест кръга, в които записа четири победи и две равенства. След това обаче варненци влязоха в серия от четири поредни загуби във всички шампионати.

Отпадането за Купата на България от заемащия десетото място във Втора лига " Монтана " последва турнирните загуби от ЦСКА (0:1), " Берое " (0:2) и " Септември " (София) (1:4).

Иванов пое " Черно море " през лятото на 2016 година, откакто напусна поста състезателен шеф в " Левски ". Под управление на някогашния нападател варненци записаха 19 победи и 19 загуби в 48 мача.

Това беше втори интервал за Иванов като старши треньор на " Черно море ". Първият беше сред декември 2012 и май 2014 година, като в него " моряците " реализираха 20 победи, 19 загуби и 18 равенства.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР