Георги Иванов - Гонзо направи интересно изказване след поредната катастрофална

...
Георги Иванов - Гонзо направи интересно изказване след поредната катастрофална
Коментари Харесай

Гонзо след катастрофата: Някой път загубата е по-добра от победата. Борим се да станем първи

Георги Иванов - Гонзо направи забавно изявление след следващата пагубна загуба на националния тим по футбол.

Чисто теоретично още имаме шансове, само че видяхме, че има тимове, изключително като Унгария, която превъзхожда с едно равнище нашия тим. Борим се да станем първи. Трябва да гледаме малко действително, написа " Дневник ".

Така техническият шеф на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо разяснява представянето на националния тим на старта на европейските квалификации. Българският отбор загуби от Черна гора (0:1) и Унгария (0:3) в първите си два мача.

" Аз не съм видял някой да е съумял в живота, без да рискува. Някой би трябвало да направи крачката. Трябва доста неща да се трансформират. "

На въпрос за поемането на отговорност шефът на БФС разяснява: " Ние всички носим отговорност. Какво значи да понесем отговорност? Малко ли ви е, че критикувате всичко живо, което се допре до националния тим? Смятаме ли, че тези момчета се усещат добре ".

" Ако желаете, критикувайте мен, по този начин или другояче го вършиме 30 години, само че след две години България ще е друга и на друго равнище. Някой път загубата е по-добра от успеха ", добави Иванов след дуела с Унгария.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР