Георги Христов продължава турне 2020 вградовете Бургас на 16.07, Варна

Георги Христов продължава турне 2020 вградовете Бургас на 16.07, Варна ...

Георги Христов ще пее отново за своята любима публика през летните месеци в Бургас, Варна и Пловдив.Георги Христов продължава турне 2020 вградовете Бургас на 16.07, Варна на 24.07. и Пловдив - 13.08.

Великият глас на България се завръща в градовете Бургас, Варна и Пловдив на летните сцени с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни фенове. Въпреки тежката епидемична обстановка Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковит -19. Проектът му ‘ Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите и изпълни концертните салони без страх от пандемията , а с въодушевление! Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди екзалтирани хора, очакващи отново и отново да го гледат !Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година гр. Бургас, Варна и Пловдив са включени в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов! Любимите изпълнения на великия глас и новите му песни, превърнали се вече в хитове, ще прозвучат по уникален начин на живо в съпровод на оркестъра на Държавна Опера Варна под диригентството на Маестро Ганчо Ганчев. Легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването им през годините

Впечатляващият концерт на голямата звезда - Георги Христов ще ви остави без дъх още от самото начало, превеждайки ви през моментите от бурната му кариера . Пред него винаги остава предизвикателството да ви завладее с оригиналност и нестандартност!

 

Билети се продават в Ивентим БГ за всички градове.

За Варна: на касата Опера Варna, на касата на ФКЦ- Варна

За Бургас: каса „Часовника” тел и Летен театър

 

*публикация

 

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 

"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени сХартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Източник: petel.bg