Георги Енев от софийското село Иваняне е повече от чудовище.

...
Георги Енев от софийското село Иваняне е повече от чудовище.
Коментари Харесай

Изверг! Невиждана гавра с цели семейства: Гробарят държал трупове в хладилната си камера с месеци

Георги Енев от софийското село Иваняне е повече от страшилище. За пари той се изгаври с паметта на доста хора и страданието на техните бизки, написа „ Уикенд “.
52-годишният гробокопач бе задържан преди една година, откакто се разбра, че е държал с месеци трупове в дома си. По-конкретно в хладилна камера в дома си. Енев е някогашен чиновник на погребална организация „ Орион ”. От 2013 година не работи там, само че в продължение на 9 години по-късно лъже разнообразни опечалени хора, че ще кремира умрелите им близки.
Гробарят получавал сред 1000 и 3500 лева за кремация на мъртвец. Тъй като обаче е лъжец и няма с какво да ги кремира, прибирал парите, а труповете ги криел с месеци вкъщи, до момента в който откри място да ги зарови.
Именно по този начин е заловен. На заравяне в Клисура опечалени виждат заровени човешки остатъци. Свещеникът от траурната литургия алармира в полицията. След като е открита самоличността на труповече, проверяващите бързо стигат до Георги Енев.
Гробарят е прибрал общо 28 230 лева, като към момента не са открити 12 тела. Той обаче твърди, че ще спомага на полицията, с цел да ги открият.
Георги давал на околните урни с подправен прахуляк от въглища, като им забранявал да ги отварят. Въпреки че сумата не е доста огромна, прокуратурата упорства за ефикасна присъда, тъй като са породени освен имуществени вреди, само че и морални. Има възможност Георги да лежи 7 години в пандиза. Към момента Енев е под домакински арест.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР