Гениалният италиански тенор Андреа Бочели остана сам в Миланската катедрала,

...
Гениалният италиански тенор Андреа Бочели остана сам в Миланската катедрала,
Коментари Харесай

Бочели даде надежда от Миланската катедрала

Гениалният италиански тенор Андреа Бочели остана самичък в Миланската катедрала, с цел да изнесе солов Великденски концерт и да даде вяра на света за освобождение от ковид. Концертът се предаваше онлайн в YouTube и бе гледан от милиони хора по света, изолирани в домовете си поради пандемията.

Спектакълът „ Музика за вяра “, който беше излъчен в YouTube от катедралата Дуомо в Милано, е гледан повече от 22 милиона пъти до в този момент.

Придружен от органист, Бочели изпя четири песни във превъзходната готическа постройка и приключи с осъществяване на " Amazing Grace ”, застанал на стълбите на храма. Докато траеше последното му осъществяване беше излъчен колаж от фрагменти, показващи празните улици на Париж, Лондон и Ню Йорк.

" В деня, в който честваме вярата в живота, който победи, имам достойнството и щастието да отговоря с „ Да ” на поканата на управата на град Милано ”, съобщи звездата в известие, излъчено преди концерта. " Благодарение на музиката, предавана онлайн, сплотяваща милиони стиснати ръце на всички места по света, ние ще прегърнем пулсиращото сърце на нашата засегната Земя ", сподели Бочели, заяви Дарик.

Регионът Ломбардия, чиято столица е Милано, е най-силно обиден от коронавирусната рецесия в Италия, с повече от 9 000 смъртни случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР