Генералният спонсор на Левски - Палмс Бет, се ангажира да

...
Генералният спонсор на Левски - Палмс Бет, се ангажира да
Коментари Харесай

Борисов: Левски трябва да обслужва редовно задълженията си, ще подпомогнем клуба с още 2 млн. лева

Генералният спонсор на Левски - Палмс Бет, се ангажира да влага крупна сума пари, с цел да може клубът да избегне финансовите си проблеми и да мине на по-горно равнище в своето развиване. За това подчертава и притежателят на компанията, която подкрепя най-активно " сините ". Ето какво показа Мило Борисов пред сътрудниците от " Гонг ":

" Ангажиментът на Palms Bet по отношение на Левски, както Ви загатнах доскоро, е освен финансов. Той се показва и с подкрепяне на ръководството посредством насоки, посредством избрани управнически способи, посредством съвещания, които ние даваме и посредством, несъмнено, мониториране на финансовото положение. Например ние препоръчахме един от нашите сътрудници в Надзорния съвет - Венци Димитров, който следи всекидневно и ежеседмично финансовата картина в Левски. Мога да кажа, че това не е лесна задача, тъй като всички знаем, че в Левски има събрани отговорности, които би трябвало да се обслужват. Всъщност една от сложните задания сега, която би трябвало да се направи в Левски, е да се приоритизират тези отговорности, с цел да може да се обслужват постоянно и по опция да няма закъснения.
 Георги Миланов бил пред трансфер в ЦСКА
Георги Миланов бил пред трансфер в ЦСКА

" Червените " били в напреднали договаряния с национала

Финансовата инвестиция, за която сме поели ангажимент към Левски, не е краткосрочна. Тя е за интервал от съвсем пет години, като този интервал започва от средата на предходната година и ще изтече през 2025 година За целия този интервал ние сме поели ангажимент, който е малко над 20 млн. лв.. Досега към месец май сумите, които ние сме дали по няколко контракта, в това число такива за спонсорство, търговски марки са почти 3 млн. лв.. До края на годината са бюджетирани още към 2 млн. лв.. Разбира се, тези суми не са задоволителни за бюджета на Левски и заради това ние подкрепяме по всякакъв начин и Управителния съвет с всички начинания, в това число и акцията " Левски е безконечен ".

Както споделих и доскоро, посредством нашия представител в Надзорния съвет ние имаме много ясна картина какво и по какъв начин се разходва. Имаме, да не кажа ежедневна, само че ежеседмична информация и разноските са под доста прецизен надзор. Така или другояче сега приходите са към момента незадоволителни, с цел да могат да се обслужат безусловно всички разноски и отговорности. Това, към което са ориентирани напъните, са повече доходи. Те, несъмнено, могат да дойдат както от рекламодатели, по този начин и от други спонсори. Могат да дойдат и посредством акцията " Левски е безконечен ". Доколкото към този момент е известно, тази акция е сполучлива и тя набра основна сума от началото на годината.
 Кордоба се включи в подготвителния развой на Левски
Кордоба се включи в подготвителния развой на Левски

Панамският бранител имаше лека контузия, която към този момент е отшумяла

Скоростта за реализиране на триумфи е нещо релативно. Това, което аз персонално доста одобрявам, е стилът на работа на управлението сега и най-много на старши треньора господин Мъри Стоилов. Той постоянно е бил емблематична фигура, само че в този момент стана фактически един идол на всички почитатели на Левски, тъй като той съумя в този къс интервал от време да подбере подобен състав от млади и перспективни футболисти - освен от България, само че притегли и прехвърляния извън. Този тим фактически сега играе на положително равнище. Да, има какво да се желае още. Има дупки в тима, както се споделя - аварийна пейка е къса. Няма задоволително благоприятни условия за смени, за прохлада в един сложен мач. Смятаме, че в скоро време ще бъдат открити решения и в тази посока.

Целите са, несъмнено, многообразни и на първо място ние желаеме да спомагаме оптимално на ръководството за реализиране на една дълготрайна тактика за триумф на Левски. Не приказваме единствено за спортно-технически достижения, тъй като те са доста значими и водят до по-високи финансови приходи, само че е доста значимо ръководството на един клуб като печеливш бизнес. Нашата съществена задача, която ние си слагаме като сътрудник на Левски, е ние да подпомогнем клуба в неговото ръководство със блян той да стане един печеливш бизнес. Това не е елементарен план, той ще отнеме време. Така или другояче всички сполучливи клубове, освен в Европа, само че и в света се ръководят по този метод. Няма друга опция и аз доста се веселя, че сегашният Управителен съвет са хора, които са с схващане, опит и се сътвори един доста добър екип. Нещата се движат в една доста вярна посока ".
 51 години от последния гол на Гунди
51 години от последния гол на Гунди

" Сините " си спомниха за своята легенда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР