Милан завърши наравно 3:3 у дома с Дженоа в мача

...
Милан завърши наравно 3:3 у дома с Дженоа в мача
Коментари Харесай

Милан с шести пореден мач без победа

Милан приключи наедно 3:3 вкъщи с Дженоа в мача от 35-ия кръг на италианската Серия „ А “.

„ Грифоните “ откриха резултата още в 5-ата минута, когато прецизен от дузпа беше Матео Ретеги. Наказателният удар беше отсъден за нарушаване на Томори. В самия завършек на първата част домакините изравниха посредством Алесандро Флоренци, който се разписа с глава след положително центриране от дясно на Самуел Чуквуезе.

Втората част стартира по еднакъв метод – с гол за гостите. Екубан бе прецизен в 48-ата минута и даде задатък на Дженоа, само че Милан съумя да стигне до цялостен поврат. Централният бранител Габия се разписа с глава в 72-ата минута, а 3 по-късно Оливие Жиру осъществя красиво попадение, засичайки топката от въздуха с по-силния си ляв крайник. Крайното 3:3 беше завършено 3 минути преди края, когато резервата Тиау си означи автогол след следващата групова неточност в защитата на „ росонерите “.

Двубоят се игра в нетипична атмосфера поради тихия митинг на почитателите на Милан, които са недоволни от представянето на своя тим и не скандираха обичаните си песни.

Милан събра 71 точки и заема второ място в класирането на италианското състезание, като към този момент си е подсигурил присъединяване в Шампионската лига наесен. Отборът на Стефано Пиоли удължи серията си без победа до 6 мача във всички шампионати и 4 в шампионата. Дженоа е на 12-о място с 43 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР