Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, преотстъпи мястото си

...
Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, преотстъпи мястото си
Коментари Харесай

Левски премахва основния спонсор от екипа си

Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, преотстъпи мястото си на екипите на първия състав на „ сините ”. На позицията, която е обичайно непокътната за лого на генералния спонсор, още веднъж ще изгреят изконните клубни полезности, разгласи изпълнителният шеф на компанията Лъчезар Петров с отворено писмо до почитателите на Левски.

Ето го и него:

Уважаеми левскари,

Преди тъкмо година " ПФК Левски “ сложи на гърдите си лозунга „ Левски е безконечен “ и с него извоюва Купата на България. Убедено имам вяра, че този лозунг сплоти „ синята “ общественост и даде подтик за по този начин дълго чакания исторически триумф.

Щастлив съм да ви оповестя, че за повторно Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния тим на „ Левски “. На позицията, която е обичайно непокътната за лого на генералния спонсор, още веднъж ще изгреят изконните клубни полезности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, взаимно с " ПФК Левски “ посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От на следващия ден, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от формалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача против " Черно море " във Велико Търново.

Използвам случая да прикани всички левскари за поддръжка към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да оказваме помощ за развиването на най- известния футболен клуб в България.

С почитание,

Лъчезар Петров

Изпълнителен шеф на Palms Bet

Генерален спонсор на " ПФК Левски “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР