Генералният прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс изглежда се подиграва

...
Генералният прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс изглежда се подиграва
Коментари Харесай

NY AG се подиграва на Тръмп за лихвите, които дължи по съдебно решение за гражданска измама

Генералният прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс наподобява се подиграва на някогашния президент Тръмп за лихвите, които той може да има в правосъдно решение за гражданска машинация.

Тръмп юридически екип апелира в понеделник решението от 16 февруари на нюйоркския арбитър Артър Енгорон, което го намира за виновен за повече от 350 милиона $ обезщетение по гражданското дело за машинация, заведено против него от Джеймс. Engoron подреди на Тръмп да заплати малко над 354 милиона $, с лихви след присъдата, насъбрани от близо 112 000 $ дневно.

„ В солидна победа спечелихме делото си против Доналд Тръмп за присъединяване в години на невероятни финансови измами с цел да се обогати. Тръмп, Доналд Тръмп-младши, Ерик Тръмп и неговите някогашни ръководители би трябвало да платят над 450 милиона $ обезщетение и лихви ", написа Джеймс на X, празнувайки в същия ден на присъдата.

На 23 февруари Джеймс, който отхвърли да има „ персонална вендета “ против Тръмп, макар забележките, сочещи противоположното, разгласява кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР