Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков обяви, че ще съди

...
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков обяви, че ще съди
Коментари Харесай

Войната продължава. Кошлуков съди Минеков

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разгласи, че ще съди служебния министър на културата проф. Велислав Минеков.

Повод е днешната конференция на проф. Минеков. На нея министърът съобщи: " Кошлуков има присъединяване във компания, която би трябвало да бъде глобена по закона ”Магнитски ”. Той би трябвало да бъде подложен на същите ограничения, както всички останали. Надявам се да изясни по какъв начин е попаднал там. Не става дума за независимост на словото, а за серия от безобразия, осъществени персонално от шефа на националната телевизия. ".

“Има още една компания, която би трябвало да има рестрикции и в нея съучаства Емил Кошлуков. Той е в управлението, мисля, става въпрос за “Нюфрейм медия БГ ”, изясни културния министър.

Откровени неистини и клюки назова Кошлуков думите на министъра.

Ето написа Емил  Кошлуков във Facebook:

" Във връзка с публикуваните погрешни изказвания от господин Минеков на конференция през днешния ден (08.06.), декларирам изрично, че тези изказвания са откровени неистини и клюки.

Ще подхваща всички законови дейности, свързани с ангажиране на неговата отговорност за общественото разпространяване на оскърбителен изказвания, в това число и по правосъден път.

Г-н Минеков в качеството му на министър си разреши да изрече неистини, които хвърлят леке освен върху моето име, само че и върху работата на Българска национална телевизия. Няма да разреша да се тиражират клюки и погрешни обстоятелства. Безусловно ще защитя своето име и работата на сътрудниците. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР