Генерал Валерий Герасимов, началник на Генералния щаб на Русия и

...
Генерал Валерий Герасимов, началник на Генералния щаб на Русия и
Коментари Харесай

Новите правила на ген. Герасимов разбуниха духовете сред руските военни

Генерал Валерий Герасимов, шеф на Генералния щаб на Русия и новоназначен за командващ войната в Украйна, евентуално е почнал обиколката си със блян за възстановяване на ежедневната дисциплинираност на войските.

Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия, представен от news.bg. В него се отбелязва, че откогато Герасимов е поел командването, чиновниците се пробват да понижат нерегламентираните униформи, пътуването в цивилни транспортни средства, потреблението на мобилни телефони и ексцентричните прически.

От английското разузнаване оповестяват още, че ограниченията са били посрещнати със песимизъм. Някои от най-големите насмешки обаче са във връзка опитите за възстановяване на стандарта на бръснене в армията.

Длъжностни лица в Донецката национална република дефинираха приоритизирането на тези въпроси като " фарс ", който ще " попречи на процеса на заличаване на врага ".

Собственикът на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин разкритикува военното управление, заявявайки, че " войната е времето на дейните и храбрите, а не на безпрепятствено избръснатите ".

Руските сили не престават да търпят оперативна невъзможност и тежки загуби. Приоритизирането на Герасимов на значително второстепенни правила евентуално ще удостовери страховете на многото негови скептици в Русия, означават от английското МО и допълват, че дружно с съветския министър на защитата Сергей Шойгу, дейностите на Герасимов от ден на ден се възприемат като несъответстващи и съсредоточени върху представянето вместо върху същината.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР