Генерал Хосейн Салами, командващ Гвардейците на революцията - идеологическата армия

...
Генерал Хосейн Салами, командващ Гвардейците на революцията - идеологическата армия
Коментари Харесай

Ирански генерал: Палестинците не са сами в борбата срещу Израел

Генерал Хосейн Салами, командващ Гвардейците на революцията - идеологическата войска на Ислямска република Иран, съобщи през днешния ден, че палестинците " не са сами " в битката си против Израел, който втори следващ нанася удари по линията Газа, съобщи Франс прес.

" Днес всички благоприятни условия за джихад против ционистите са налице, в обединен фронт за дейности за да освободят Ерусалим и да наложат съблюдаване на правата на палестинците ", съобщи Салами, представен в официално съобщение, поместено на уеб страницата на Гвардейците - " Сепах нюз ".

Израел стартира през вчерашния ден " превантивно нахлуване " против " Ислямски джихад " в Газа, като умъртви съгласно армията 15 бойци при удари, каквито не престават и през днешния ден. Властите в Газа оповестиха за 15 жертви, измежду които петгодишно момиченце, и за над 125 ранени.

Въоръженото крило на " Ислямски джихад " - Бригадите " Ал Кудс " - обявиха през вчерашния ден, откакто изстреляха повече от 100 ракети към Израел, че това е единствено " първият отговор " на убийството на един от водачите им - Тайсир ал Джабари - при израелски удар.

" По този път сме с вас чак до края и предайте на Палестина и на палестинците, че не са сами ", сподели той на генералния секретар на " Ислямски джихад " Зияд ан Нахала, който е на посещаване в Иран, главния покровител на придвижването.

Според военачалник Салами " мощта на палестинската опозиция " се е нараснала спрямо предходни интервали и въоръжените й сили към този момент могат " да водят широкомащабни войни ".

Иранският президент Ебрахим Раиси съобщи през днешния ден в официално съобщение, че Израел " още веднъж е посочил пред света естеството си на окупатор и агресор ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР