Генадий Головкин смята да се насочи към обединителен двубой през

...
Генадий Головкин смята да се насочи към обединителен двубой през
Коментари Харесай

Головкин иска обединяване на титлите след Деревянченко

Генадий Головкин счита да се насочи към съединителен дуел през 2020 година, в случай че надвие Сергей Деревянченко, против който излиза тази събота в “Медисън Скеуър Гардън” в Ню Йорк.

Тогава Головкин ще се опита да стане повторен международен първенец в междинна категория.

"Моментът е подобаващ за бизнес договорка. Концентрирал съм се на 100 % върху Деревянченко. Ако го победя, желая обединяване. Искам огромни имена и желая доста.”

„ Всяка борба за мен е като битка за купа. Чувствам се като първенец. Развълнуван съм. Аз желая. Гладен съм. Искам всяка последваща борба да е по-голяма, по-голяма и по-голяма. Стъпка по стъпка. "

Деревянченко загуби последния си дуел за международната купа против Даниел Джейкъбс и Головкин счита, че това е последният късмет за руснака на най-високо равнище.

„ Може би това е последният му опит. Имаме нова концепция и ще ви я покажа в събота вечер. Не сега. Не съм толкоз отзивчив.”

Междувременно Деревянченко съобщи, че е подготвен за предизвикването,

„ Имах приказен лагер в Калифорния, за което благодаря на всичките си треньори за това, че ми разрешиха да работя с техните отлични уреди.”

„ Имах отличен спаринг с Едгар Берленга-младши и доста други висококачествени гении, които в действителност ми помогнаха. Благодарен съм за цялата упорита работа, която вложиха в мен. Те ме направиха повече от подготвен за предизвикването на Головкин. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР