Ген. Атанас Атанасов беше преизбран за председател на Демократи за

...
Ген. Атанас Атанасов беше преизбран за председател на Демократи за
Коментари Харесай

Атанасов победи Бачкова с по-малко от 100 гласа |

Ген. Атанас Атанасов беше избран отново за ръководител на " Демократи за мощна България " с 288 гласа. Неговият съперник Цецка Бачкова е събрала 199 гласа от 490 преброени действителни бюлетини. 

" Благодаря ви за поддръжката, бъдете сигурни, че аз няма да се трансформира. Поздравявам и тези, които гласоподаваха за Цецка Бачкова тъй като по този метод демонстрираха че желаят демократите за мощна България да работят за мощна България! ", обърна се той към присъстващите делегати на ДСБ. 

Той предложи състав от 11 души, които да са членове на националното управление. Те са Грета Стефанова, Зарко Маринов, Евгени Харалампиев, Дорет Димитрова, Димитър Чорбаджиев, Любен Иванов, Катя Панева, Стоян Михалев, Кристина Петкова, Людмила Илиева и Йордан Иванов. 

За зам.-председатели избраният отново ръководител на ДСБ предложи Кристина Петкова, Людмила Илиева и Йордан Иванов. Предложеното от Атанасов управление бе подкрепено от болшинството в залата. 

" Трябва да подготвим партията за локални избори и нашите локални структури би трябвало да са готови доста добре за тях. 

Още на първото съвещание на националното управление ще предложа да бъде образуван народен избирателен щаб, който да работи редовно за подготвката на претенденти за общински съветници и кметове, с цел да реализираме положителни резултати. 

Всички дружно би трябвало да бъдем поредни да укрепваме нашето обединяване " Демократична България ", тъй като тя носи резултати за десните хора, благодаря ви! ", сподели ген. Атанас Атанасов след преборяването на гласовете. 

Преизбраният ръководител на ДСБ съобщи, че „ ударите под кръста “ би трябвало да останат в предишното, с цел да се работи за единство вътре в партията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР