“ (GEH) обмисля възможността за допълнително изграждане на две ТЕЦ

...
“ (GEH) обмисля възможността за допълнително изграждане на две ТЕЦ
Коментари Харесай

Русия ще строи две нови електроцентрали в Сърбия

„ “ (GEH) обмисля опцията за в допълнение създаване на две Топлоелектрическа централа в, с цел да покрие търсенето на електрическа енергия. Ръководителят на компанията Денис Федоров описа за това в изявление за корпоративния вестник " Газпром ".
" Нашата компания изследва опцията за създаване на още две уреди за доставяне на популацията на републиката и индустриалните консуматори с топлинна и електрическа сила ", сподели той.
Ръководителят на компанията добави, че през 2021 година се възнамерява да се вкара в употреба електроцентралата в град Панчево, която се построява взаимно с „ Газпром петрол “ за зареждане на рафинерията в Панчево и продажба на електрическа енергия на открития пазар.
 Износът на „ Газпром ” за Европа бележи 12% спад за 2020 Износът на „ Газпром ” за Европа бележи 12% спад за 2020
Руският енергиен колос " Газпром " разгласи в понеделник спад на износа си за Европа през 2020 година, когато цените и търсенето в енергийната...
Според Федоров " Газпром енергохолдинг " работи и по концепцията за създаване на електроцентрали в Китай, Виетнам и редица други райони на света като част от комплицирани интегрирани планове за доставка на газ и електричество.
В момента GEH работи по осъществяването на пилотни планове в региона на водородната сила. " За " Газпром енергохолдинг " водородната сила е една от областите на развиване на компанията.
До края на 2020 година чистата облага на „ Газпром енергохолдинг “ се чака да доближи 45 милиарда рубли, нарастване от 40,8 милиарда рубли година по-рано.
В същото време, съгласно Федоров, производството на електрическа енергия за групата като цяло е намаляло с 2% заради спад в енергийното ползване в Русия и усъвършенстване на потреблението на оборудването. Топлинната мощ е намаляла с 1% заради по-високите температури на въздуха, означи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР