GEFCO България, дъщерно дружество на Групата GEFCO - глобален доставчик

...
GEFCO България, дъщерно дружество на Групата GEFCO - глобален доставчик
Коментари Харесай

Френската логистична компания GEFCO влезе в топ 5 на България с приходи от €22.7 милиона

GEFCO България, дъщерно сдружение на Групата GEFCO - световен снабдител в индустриалната логистика и европейския водач в автомобилната логистика, означи 13% растеж в оборота. Това стана ясно по време на конференция в София.

Съгласно вътрешните финансови резултати на компанията, оборотът на GEFCO България за 2017 година е 22.7 милиона евро. Това подрежда компанията измежду водачите на българския логистичен пазар със своята 5-та позиция.

" GEFCO България затвърждава прогресивните си резултати през 2017 година Това са решителни стъпки в вярната посока ", съобщи Жером Шевроле, районен управител за Балканите и общоприет управител на GEFCO България и Румъния.

Повечето от клиентите на компанията у нас идват от автомобилния бранш - водачи в своите браншове. Въпреки това, през годините, компанията усили потребителската си база с други водещи международни компании в браншове като: индустриално произвеждане, електроника и домашен уреди, тежко съоръжение, енергетика, бързооборотни артикули, мода и търговия на дребно. Общият брой на клиентите на GEFCO България е 640.

Дружеството е записано у нас през 2011 година, като има общо 90 чиновници, ситуирани в централата в София и в офиса във Варна. На световно равнище GEFCO е показана в 47 страни, включва 300 дестинации из целия свят и 13,000 чиновници. Компанията GEFCO генерира доход в размер на 4,4 милиарда евро за 2017 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР