Гечо, най-възрастният и най-колоритен, но също най-опак и инатлив мъж

...
Гечо, най-възрастният и най-колоритен, но също най-опак и инатлив мъж
Коментари Харесай

Изгониха служебно най-възрастния мъж от Фермата“

Гечо, най-възрастният и най-колоритен, само че също най-опак и инатлив мъж във „ Фермата “, беше дисквалифициран служебно от риалитито. Автотенекеджията напусна стопанството, откакто наруши предписание №1 в предаването - сред участниците да няма физически удари. Отстраняването му шокира и натъжи освен съотборниците му от отбора „ Стари герои “, само че и съперниците от „ Нови очаквания “.

Гечо се издъни, откакто удари треньорката по художествена гимнастика Валерия преди старта на пейнтбол игра в стопанството. Като видя, че спортистката подвига пушката на равнището на очите си в прорез с инструктажа за боравене с оръжието, той се ускори се към нея, фрасна я по рамото и се разкрещя да съблюдава разпоредбите. Поведението му, съпроводено с обиди, разплака  спортистката. През сълзи тя изясни, че е вдигнала револвера, с цел да ревизира какъв брой тежи, а не, с цел да стреля.



Гечо удари Валерия

Действията на Гечо вбесиха множеството дами в стопанството.

„ Ако искаш да въдвориш ред, това не трябва да се случва посредством удари. Трябва да имаш граници и надзор на държанието си, изключително по отношение на нежния пол “, съобщи домакинята Аксения. Бившата хандбалистка Камелия, която е отраснала в семейство с домашно принуждение, също отбрани Валерия и разкритикува автотенекеджията.

„ Гечо, доста те одобрявам. Сигурен съм, че огромна част от феновете и участниците също те харесват. „ Във „ Фермата “ обаче има правила, които сме длъжни да съблюдаваме. В тях ясно е казано, че има ли удар, участникът ще бъде отхвърлен от играта “, изясни водещият Андрей, преди да дисквалифицира автотенекеджията. Решението на продукцията да в профил риалити героя разстрои Валерия и я накара да се почувства отговорна, само че не смути изключително провинилия се участник от село Голец, който от години живее в Лиеж, Белгия. „ Не желая да се извинявам. Преценил съм - направил съм го, поемам си отговорността “, съобщи умерено той, преди да си тръгне от предаването и да затвори тежката дървена врата зад тила си.  

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР