ГДБОП е неутрализирала организирана престъпна група, която изготвяла и разпространявала

...
ГДБОП е неутрализирала организирана престъпна група, която изготвяла и разпространявала
Коментари Харесай

Ударна Масова Акция В Цялата Страна! Вижте Само Какво Откриха Спецченгетата, Схемата Е Колосална!

ГДБОП е обезвредила проведена незаконна група, която изготвяла и разпространявала неистинен документи за идентичност, заяви Министерство на вътрешните работи.

В рамките на интервенцията са арестувани 10 участници в незаконната скица, 8 от които престъпно проявени.

Разкрити са общо две работилници за направа на неистинен публични български, френски, украински, немски, австрийски, италиански, испански и други документи. От тях са конфискувани огромно количество както подготвени, по този начин и незавършени неистинен документи, компютри, принтери, ламинатори, лазерен принтер за гравиране, печатни плаки, мастила и голям брой материали за направата на фалшификатите.

Шест от лицата са арестувани на територията на Пловдив, където служителите на реда са направили претърсванията на шест адреса и шест моторни транспортни средства.

В рамките на процесуално-следствените дейности са разкрити двете работилници за направа на неистинен публични български и непознати документи. Една от тях се намирала в апартамент в жилищна постройка, откъдето са конфискувани голям брой подготвени и незавършени непознати документи, компютри, принтери, ламинатори, печатни плаки, машина за топъл щемпел, мастила и голям брой материали, съотносими към незаконната активност.

Другата работилница била обособена в офис на компания, където са открити лазерен принтер за гравиране, компютърна настройка, флаш памет с предпечат на български и непознати документи и изображение на 50 евро.

В два от колите служителите на реда намерили неистинен български паспорти, персонални карти и удостоверение за ръководство на МПС. На един от адресите в Пловдив е намерено и огромно количество наркотично вещество, което при направения полеви тест е реагирало на канабис.

Друг съизвършител в групата е арестуван на територията на гр. Стамболийски. При процесуално-следствени дейности на адрес в града са открити и конфискувани неистинен документи.

Фалшиви документи, фотоси паспортен формат с данни на лица и компютърна настройка, разкрили чиновниците на ГДБОП и при претършуване на апартамент в Русе. Там също е арестуван член на незаконната група.

Негов „ сътрудник “ е открит и арестуван и на територията на Стара Загора, където служителите на реда са претърсили адрес и лек автомобил. От дома те иззели неистинен документи, фотоси паспортен формат с данни на лица.

Техен съизвършител е задържан в Ямбол, след осъществени процесуално-следствени дейности.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на Специализирана прокуратура. На трима от арестуваните са повдигнати обвинявания и са им наложени ограничения за неотклонение „ парична гаранция “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР