ГД Пожарна безопасност и защита на населението е много добре

...
ГД Пожарна безопасност и защита на населението е много добре
Коментари Харесай

Демерджиев след земетресенията: Имаме готовност да реагираме незабавно, ако ни застигне подобно бедствие

ГД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е доста добре структурирана и проведена. Имаме подготвеност да реагираме неотложно, в случай че ни застигне сходно злополучие.Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 59
" Имаме данни за един потърпевш българин, само че тя към момента не е доказана. Те желаеха спасители с 20 машини, 58 чиновници на дирекцията бяха заделени да заминат за Турция, те отпътуваха. Спасители от БЧК, дружно с пет подготвени кучета, отпътуват довечера за Турция. Уведомили сме ги за палатки, филантропични артикули и материали. Всичко, което бъде поискано, имаме подготвеност да осъществим. Можем да разтеглим помощта си. Очакваме да разберем какви са потребностите на турската страна ", добави той.

" Около 200 индивида бяха блокирани на техните пунктове. Това са 200 индивида, държани в така наречен " ничия земя ", които часове не са обработвани от граничните управляващи на РСМ. Причината - липса на политическа воля ", разяснява Демерджиев напрежението по границата на 4 февруари за честванията на Гоце Делчев.

Според него, желанието на Република Северна Македония да продължи по европейския и път, е единствено на думи, само че не и на дейности. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР