Гърция и Китай подписаха съвместна програма, целяща засилване на сътрудничеството

...
Гърция и Китай подписаха съвместна програма, целяща засилване на сътрудничеството
Коментари Харесай

Китай и Гърция насърчават сътрудничеството в туризма

Гърция и Китай подписаха взаимна стратегия, целяща усилване на съдействието в региона на туризма през идващите години, оповестява Радио Китай.

Гръцкият министър на туризма Василис Кикилиас и посланикът на Китай в Гърция Сяо Дзюнджън подписаха съглашение в понеделник в Атина.

„ Приветстваме днешното сключване на Меморандума за съгласие в областта на туризма и шанса за усилване на съдействието “, сподели Кикилиас пред публицисти.

Програмата за взаимни дейности за интервала 2022-2024 година се концентрира върху усилване на обмена в културния, медицински, здравен и брачен туризъм.

Културата и обменът сред народите са основни за усилване на двустранните връзки, сподели дипломат Сяо. „ Това е значима стъпка за нашите две страни в отбелязването на 50-ата годишнина от установяването на дипломатически връзки и обогатяването на съдействието в Годината на културата и туризма сред Китай и Гърция (2021-2022) “, сподели още посланикът.

Двете страни имат сравнителни преимущества в туризма, а подписването на взаимната стратегия демонстрира тяхната решителност да преодолеят компликациите и да гледат напред към бъдещето, смята дипломат Сяо.

/* (c)AdOcean 2003-2021, vgb_bg.24chasa.bg._______ Smart Lazy */ ado.placement({id: `ado-wSWVs79y7cCEPuViApViZkmyXlPQ2fuptXp4c.66yaX.B7`, server: `vbbg.adocean.pl` });
/24 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР