Гариби и Бахитович имат вражда от над две години и

...
Гариби и Бахитович имат вражда от над две години и
Коментари Харесай

Голям срам за Иранския Хълк, Казахстанския титан го нокаутира за по-малко от две минути

Гариби и Бахитович имат омраза от над две години и преди багра иранецът не спираше да се заканва. Той обаче беше тотално несъответстващ на кръга. Не му оказа помощ даже това, че беше с тегло 140 кг против едвам 93 на Бахитович.

Iranian hulk comes out like a champ! With Muharram tunes! Ya Hossein!
— Hassan Sabbāh (@OrderofAlamut)
Бахитович стартира нападателно и вкара джаб и композиция от крошета. Гариби замахна, само че неговата балтия не откри задачата. Силно кроше в тялото от Бахитович нарани Гариби, който се преви, само че продължи борбата. Саджад потегли да се бори и замахна, само че Бахитович го избегна.

Брутални крошета от Бахитович  накараха Гариби да обърне тил в бягство. Бахитович  продължи да го постанова, а Гариби просто се защитаваше. Иранския хълк продължи да обръща тил на Бахитович, който го преследваше.

Somebody please pay Iranian Hulk to never step foot inside a boxing ring again
— Bowls,Beers,Brawls (@Bowl_Beer_Brawl)
Явно Саджад се сблъска с действителността и се видя, че не желае да бъде на кръга. Реферът спря срещата за малко, а Гариби стартира да се държи за окото и отиде в своя ъгъл. Гариби очевидно искаше да се откаже, само че от неговия ъгъл го убедиха да продължи.

Битката беше възобновена, а Саджад продължи да замахва напразно. Гариби бутна Бахитович,  който падна на земята. Саджад се надъха и потегли да го преследва, само че той също падна на земята, което провокира плевел смях от коментаторите.

The Iranian Hulk gets KO’d
— Tam Khan (@Tam_Khan)
Три брутални крошета от Бахитович накарха Гариби още веднъж да обърне тил. Последваха още крошета от Бахитович, а Гариби още веднъж хвърли балтия, която не откри задачата. Бахитович вкара дясно кроше на Гариби и го прати на земята.

Саджад се изправи, само че беше с тил към своя конкурент, което принуди рефера да приключи борбата. Така Гариби загуби с нокаут в първия рунд, а срещата продължи минута и 55 секунди. Може да се каже, че Бахитович беше доста по-адекватен от Гариби, който не знаеше къде се намира.

Явно това ще бъде първа и последна борба за Гариби. Явно той осъзна, че боксовите мачове не са като да пускаш обработени фотоси с фотошоп в обществените мрежи. Ако не друго, то най-малко този цирк разсмя почитателите в обществените мрежи.

Представяте ли си какво щеше да стане, в случай че Гариби беше се изправил против страшилище като Мартин Форд. Двамата трябваше да се боксират през април, само че Форд отхвърли дуела с претекста, че Саджад не бил добре с душeвността, защото се разплакал по малкия екран и приказвал за самоубийство.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР