Гари Голдсмит, чичото на Кейт Мидълтън, сподели за изданието своето

...
Гари Голдсмит, чичото на Кейт Мидълтън, сподели за изданието своето
Коментари Харесай

Чичото на Кейт Мидълтън: „В нея няма и капчица злоба, Меган е актриса и манипулаторка”

Гари Голдсмит, чичото на Кейт Мидълтън, показа за изданието своето персонално мнение за разкрията и обвиняванията по време на

Напомняме, че по време на диалога с американската водеща Опра Уинфри бяха разкрити непредвидени елементи за взаимоотношенията сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Херцогинята на Съсекс изясни, че макар новините, посочващи противоположното, точно херцогинята на Кеймбридж я е разплакала през седмицата преди сватбата ѝ с принц Хари през май 2018 година

Гари Голдсмит пази племенницата си и е безапелационен:

„ Нищо не може да ме накара да допускам, че Кейт е разплакала Меган.”

„ Познавам Кейт от дребна и мога да ви уверя, че в нея няма капчица завист. Просто не е в природата ѝ” , коменира още чичото на херцогинята.
 30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията  30 кралски абсурда, които раздрусаха монархията
„ Тя е прелестна и външно, и вътрешно. Ако някой си е посочил ноктите, това евентуално е Меган. Кейт щеше да се опита да резервира мира. Ще се боря за достойнството ѝ до последния си мирис. Тя е най-удивителният човек, който съм срещал.”

55-годишният брат на майката на херцогинята не има вяра на нито едно обвиняване:

„ Когато Меган се причисли към кралското семейство, аз се радвах за Хари. Като цяла Англия и аз смятах, че бракът им е идеален. Но това, което се случи след това, e плачевно.”

„ Не упреквам Меган. Тя е холивудска старлетка. Не можеш да се сърдиш на тигъра за това, че отхапва главата на овцата. Обаче нямам доверие на нито една нейна дума. Тя е актриса и знае по какъв начин да манипулира аудиторията си.”

По негови думи Меган съзнателно е задълбочавала спора сред братята:

„ Принц Хари беше лицето на благотворителна организация на психологично здраве. Къде беше той от самото начало? Като неѝн брачен партньор той трябваше да ѝ предложи поддръжката и помощта, от която се нуждае.”

„ Той е старши офицер, който е бил на полесражение. Би трябвало да може да пази себе си и жена си. Не може да твърди, че обича фамилията си, откакто наранява всички, които го обичат. Не правиш крачка обратно от живота ти като обществена персона и източник на медийно внимание, с цел да "хвърлиш на пътя " баба ти и цялото ти семейство в ефирен ефир. Защо направи всичко това? Кралското семейство не дискриминира по раса, пол и възраст. То е честен компас.”
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Това не е първият път, в който Гари Голдсмит се изрича намерено и по никакъв начин ласкаво по адрес на принц Хари и Меган Маркъл. През октомври предходната година в обява, която към този момент е изтрита, чичото на Кейт назовава Хари и Меган "мъпети " и им споделя "да млъкнат ". Той подлага на критика херцозите на Съсекс и декларира, че "ламтят за внимание ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР